UIT op Schiermonnikoog

arrangementen op Schiermonnikoog

Wie zijn wij? 

UITopSCHIERMONNIKOOG.nl  biedt een aantal arrangementen voor gezelschappen en groepen vanaf 10 personen met bestemming Schiermonnikoog aan. Het betreft hier ALL-IN-arrangementen, d.w.z. verzorgt vanaf de aankomst met de veerboot op en tot  het vertrek van Schiermonnikoog.  

UITopSCHIERMONNIKOOG.nl  is géén organisatiebureau, maar een intermediair, die het aanbod van verschillende bedrijven, in overleg met hen, gebundeld heeft tot een aantal arrangementen. Arrangementen van de veerboot tot de veerboot op Schiermonnikoog. Voor u en uw gezelschap betekent dit veel gemak, geen ellenlange telefoongesprekken met verschillende bedrijven, geen gedoe met het zelf regelen van een dagje uit. 

UITopSCHIERMONNIKOOG.nl  stelt zich ten taak: de verschillende partners samen te brengen in één arrangement. De partners, die elk op hun eigen vakgebied weten waarover ze praten en handelen, nemen elk een deel van een arrangement voor hun rekening. Het voordeel voor u zit in het feit, dat u niet alles meer zelf behoeft te regelen. Voor deze service berekenen wij een kleine vergoeding per persoon. Dit bedrag is opgenomen in de arrangementskosten per persoon. 

UITopSCHIERMONNIKOOG.nl  biedt u naast de aangeboden arrangementen natuurlijk de mogelijkheid om te kiezen voor een andere invulling. Stuur ons een email met uw wensen en wij trachten u daarop een passend voorstel te doen. 

UITopSCHIERMONNIKOOG.nl  bemiddelt tevens bij een aantal arrangementen, die door andere aanbieders (bijv. de VVV Schiermonnikoog) worden georganiseerd.  

UITopSCHIERMONNIKOOG.nl  is een onderdeel van De Halte/Berkenplas te Schiermonnikoog.

Hoe werken wij?

U stuurt UITopSCHIERMONNIKOOG.nl een email betreffende uw aanvraag voor een arrangement en/of uw vragen/wensen. Binnen enkele dagen ontvangt bericht.

 

U ontvang altijd van UITopSCHIERMONNIKOOG.nl  een bevestiging van uw reservering. Dit nadat uw reservering is bekrachtigd door elk van de partners, die een onderdeel van het gereserveerde arrangement levert. 

 

UITopSCHIERMONNIKOOG.nl  verzorgt voor de partners het verzenden en incasseren van de facturen. Betaling binnen 14 dagen na ontvangst factuur. In een aantal gevallen is een aanbetaling noodzakelijk. Lees meer

 

UITopSCHIERMONNIKOOG.nl  is niet verantwoordelijk voor fouten of i.d. van de aanbieders. Elke aanbieder/partner blijft verantwoordelijk voor de activiteit, die door hem/haar wordt uitgevoerd.

 

UITopSCHIERMONNIKOOG.nl  zal altijd trachten te bemiddelen bij geschillen. 

 

UITopSCHIERMONNIKOOG.nl  heeft met haar partners afgesproken, dat tot één week voorafgaand aan de reserveringsdatum annulering en wijziging van aantal personen mogelijk is. Daarna zal bij annulering of niet verschijnen tot 40% van het reserveringsbedrag in rekening worden gebracht. Dit al naar gelang de gemaakte kosten van speciale inkopen en personeelsinzet.   

 

UITopSCHIERMONNIKOOG.nl  adviseert iedereen, die gebruik maakt van één van de arrangementen een Reis- en/of Annuleringsverzekering af te sluiten.